Over ons

Beste Batteraven,

Voor degene die ons nog niet kennen, zullen wij ons eerst eens voorstellen.
Wij zijn Jochen Lumeij en Veronique Lumeij Blom.
Wij zijn sinds 08-07-2019 de eigenaren van restaurant Batteraaf in Gulpen.
Een droom die voor ons is uitgekomen.

Met Jochen die als jonge jongen meteen veel horeca ervaring opdeed bij camping de Rozenhof in Epen en later de voetbalkantine in Mechelen heeft gedraaid en Veronique in de keuken met een ruime ervaring als kok hebben wij ons restaurant opgestart.

Wij kennen ons al 20 jaar, maar 5 jaar geleden is de vonk over gesprongen en vanaf dat moment ging het allemaal heel snel. We maakte mooie reizen, bezochten flink wat festivals en kochten een huis in het midden tussen Epen en Margraten, in het prachtige Gulpen. 

Wij houden zelf heel erg van lekker eten en gezelligheid, en dat zijn ook de dingen die voorop komen bij de Batteraaf. De naam Batteraaf past goed bij ons, we zijn net een beetje anders en laten dat graag zien. En ben nu eens eerlijk, wie werd als kind niet door zijn moeder batteraaf genoemd?
Voor de hollanders, een batteraaf is een deugniet 😉

Wat wij erg belangrijk vinden is dat we weten waar onze producten vandaan komen, wie ze maakt en of de boeren er een eerlijke prijs voor krijgen. Wij zijn dus zeer kritisch op onze leveranciers, maar zo kunnen we wel met een gerust hart alles op tafel zetten.

Als jullie nog meer over ons willen weten, dan stel gerust vragen! Dat vinden wij leuk 👍